پ
به گزارش تلاوت از کردستان، بهرام مرادی رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان کردستان در گفتگو با روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی کردستان از مشارکت بیش از 500 مؤسسه و خانه قرآن در برگزاری برنامه های دینی و قرآنی ویژه ایام اوقات فراغت دانش‌آموزان مطابق با ویژگی‌های دینی و مذهبی نقاط مختلف استان کردستان خبر داد.
مرادی گفت: تابستان فصل تعطیلی مدارس است اما به عقیده کارشناسان و صاحب نظران علیرغم تعطیلی مدارس، آموزش تعطیل نمی‌شود و باید مسئله آموزش در همه فصول سال مورد توجه متولیان و برنامه‌ریزان امر قرار گیرد. وی اشاره کرد: ادارات و دستگاه‌های زیادی در کشورما متولی اجرای طرح غنی‌سازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان در ایام تابستان هستند تا بتوانند دانش‌آموزان را با مهارت‌های جدید و آموزش جدید آشنا کنند.

 

مرادی عنوان کرد: سازمان دارالقرآن الکریم به عنوان یکی از متولیان حوزه اوقات فراغت همواره سعی دارد تا با اجرای فعالیت‌های دینی و قرآنی در سطح کشور زمینه ترویج قرآن کریم و انس گرفتن بیش از پیش جوانان با این موضوع را فراهم کند.

مرادی ادامه داد: اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان کردستان نیز در طول سال زمینه‌ساز آموزش دانش‌آموزان در رشته‌های مختلف قرآنی بوده و در ایام تابستان نیز برنامه‌های گسترده‌تری را اجرا کرده است. امسال نیز این اداره با استفاده از توان و ظرفیت تشکل‌های قرآنی وابسته در تلاش است تا بتواند در راستای ارتقای فعالیت‌های قرآنی در جامعه و گرایش دانش‌آموزان به سمت این فعالیت‌ها برنامه‌هایی را اجرا نماید، به همین منظور گفتگویی با بهرام مرادی مدیر اداره امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی کردستان انجام شده که در ذیل می‌خوانیم.

لطفا بفرمایید غنی‌سازی اوقات فراغت چه دستاوردی برای نوجوانان و جوانان می‌تواند داشته باشد؟

اوقات فراغت فرصتی برای رحمانی شدن و حل مسائل معنوی است که این مهم با مدیریت صحیح به دست می‌آید و اگر از این فرصت به صورت صحیح استفاده نشود و یا با سوء و عدم مدیریت مواجه شود جوان دچار خطا و لغزش می‌شود.

بنابراین می‌توان گفت بهترین فرصت برای رشد و شکوفایی فراگیری و آموزش مهارت‌ها و فعالیت‌های قرآنی، دینی و فرهنگی ایام تابستان است و اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان کردستان، پرداختن به اوقات فراغت دانش‌آموزان را از رسالت‌ها خود می‌داند و با الهام گرفتن از معنویات قرآنی و با استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های قرآنی از جمله موسسات و خانه‌های قرآنی به اجرای برنامه‌های هدفمند در ایام تابستان می‌پردازد.

چه اقداماتی برای غنی‌سازی اوقات فراغت نوجوانان انجام شده و نقش تشکل‌های قرآنی در این زمینه چیست؟

هر ساله علاوه بر فعالیت‌های روزمره و طرح‌های ابلاغی سازمان تبلیغات اسلامی و سازمان دارالقرآن الکریم کشور که در استان بومی‌سازی و اجرا می‌شود برنامه‌ها و طرح‌های استانی، مطابق با ویژگی‌های مذهبی، دینی و اقلیمی نقاط مختلف استان توسط اداره امور قرآنی اجرا می‌شود و امسال قرار است برنامه‌های قرآنی و دینی استان در راستای اجرای طرح اوقات فراغت در بیش از  500 مؤسسه و خانه قرآن و عترت استان اجرا ‌شود.

 از چه زمانی فعالیت‌های اوقات فراغت تابستان ادامه دارد و از چه زمانی تا کی استمرار دارد؟

اتحادیه مؤسسات قرآنی و خانه‌های قرآنی شهری و روستایی در سطح استان کردستان فعالیت‌های فرهنگی، دینی و قرآنی خود را در زمینه‌های مختلف آموزش سطوح عمومی و تخصص علوم قرآنی از ابتدای تیرماه امسال آغاز کرده و تا پایان تابستان نیز ادامه می‌دهد.

پیش‌ بینی امسال شما یرای شرکت دانش‌آموزان در طرح اوقات فراغت چیست؟ و چه رشته‌هایی آموزش داده می‌شود.

امسال پیش‌بینی می‌شود که بیش از 6 هزار نفر در کلاس‌های طرح تابستانی شرکت کنند و سعی بر این است در کلاس‌های تابستانی دوره‌های حفظ، روخوانی و روانخوانی قرآن کریم برای تمام سنین اجرا شود و دوره‌های تجوید، کارگاه‌های سبک زندگی قرآنی، قرائت، صوت و لحن نیز برای جوانان علاقمند به مرحله اجرا درآید.

آیا از تمامی ظرفیت‌های استان برای اجرای فعالیت‌های قرآنی در ایام تابستان استفاده می‌شود؟

استان کردستان و به‌ ویژه شهرستان سنندج که به دارالعلم و به شهر مسجد و مناره مشهور است این ظرفیت را دارد که بتواند از مجموع 500 تشکل قرآنی در راستای ترویج مبانی قرآنی استفاده کند و ارتقای سطح کیفی و کمی فعالیت‌های قرآنی در کنار اردوهای چند روزه و یکروزه درون استانی و خارج از استان می‌تواند زمینه جذب نوجوانان و جوانان را برای فعالیت‌های قرآنی ایجاد کند، ضمن اینکه بسیاری از موسسات و خانه‌های قرآنی در طول سال با استفاده از فضای مجازی در زمینه‌های گوناگون فعالیت قرآنی انجام می‌دهند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.