هیچ محوری مهم‌تر از پیامبر اکرم وجود ندارد

امام جمعه اهل سنت تایبادذگفت: هیج محوری مهم‌تر از پیامبر(ص) وجود ندارد، توضیح داد: اگر پیامبر نبود، قرآن و قبله هم نبود

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان خراسان رضوی، مولوی غلام نبی توکلی، امام جمعه اهل سنت تایباد در نشست عمومی سی‌ و ششمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی، تاکید کرد: پیامبر بزرگوار اسلام مهم‌ترین محور برای وحدت مسلمانان است.

وی با بیان این که هیچ محوری مهمتر از پیامبر(ص) وجود ندارد، توضیح داد: اگر پیامبر نبود، قرآن و قبله هم نبود. امام جمعه اهل سنت تایباد، در ادامه اظهار داشت: اگر پیامبر(ص) قطب قرار گیرد، دیگر نه منافقان و نه هیچ فرد دیگری نمی‌تواند در دشمنی با مسلمانان کاری از پیش ببرد.

وی افزود: در میان مسیحیان نیز اختلاف‌های زیادی وجود دارد اما آنها حضرت عیسی(ع) و حضرت مریم(س) را محور قرار داده‌اند، ما نیز باید پیامبر(ص) به عنوان بزرگترین شخصیت در جهان را محور قرار دهیم.

مولوی توکلی در ادامه تصریح کرد: قبل از پیامبر(ص) 360 بت در خانه خدا قرار داشت اما با آمدن پیامبر(ص) این بت‌ها جمع شد و مکه زیبا و طاهر گردید. امروز نیز اگر به پیامبر وصل شویم، همه کارهای ما درست می‌شود.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.