https://telavat.ir/index.php/fa/%D9%87%DB%8C%DA%86-%D9%85%D8%AD%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D9%87%D9%85%E2%80%8C%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85%D8%A8%D8%B1-%D8%A7%DA%A9%D8%B1%D9%85-%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF-%D9%86

شناسه خبر: 109997
۱۴۰۱-۷-۲۴ ۱۷:۰۳

هیچ محوری مهم‌تر از پیامبر اکرم وجود ندارد

امام جمعه اهل سنت تایبادذگفت: هیج محوری مهم‌تر از پیامبر(ص) وجود ندارد، توضیح داد: اگر پیامبر نبود، قرآن و قبله هم نبود

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان خراسان رضوی، مولوی غلام نبی توکلی، امام جمعه اهل سنت تایباد در نشست عمومی سی‌ و ششمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی، تاکید کرد: پیامبر بزرگوار اسلام مهم‌ترین محور برای وحدت مسلمانان است.

وی با بیان این که هیچ محوری مهمتر از پیامبر(ص) وجود ندارد، توضیح داد: اگر پیامبر نبود، قرآن و قبله هم نبود. امام جمعه اهل سنت تایباد، در ادامه اظهار داشت: اگر پیامبر(ص) قطب قرار گیرد، دیگر نه منافقان و نه هیچ فرد دیگری نمی‌تواند در دشمنی با مسلمانان کاری از پیش ببرد.

وی افزود: در میان مسیحیان نیز اختلاف‌های زیادی وجود دارد اما آنها حضرت عیسی(ع) و حضرت مریم(س) را محور قرار داده‌اند، ما نیز باید پیامبر(ص) به عنوان بزرگترین شخصیت در جهان را محور قرار دهیم.

مولوی توکلی در ادامه تصریح کرد: قبل از پیامبر(ص) 360 بت در خانه خدا قرار داشت اما با آمدن پیامبر(ص) این بت‌ها جمع شد و مکه زیبا و طاهر گردید. امروز نیز اگر به پیامبر وصل شویم، همه کارهای ما درست می‌شود.

فهرست