پ

به گزارش اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان اصفهان، در راستای ترویج فرهنگ قرآنی و اجرای طرح ملی حفظ جزء سی‌ام قرآن کریم، نخستین نشست هماهنگی رابطین قرآنی مدارس شهرستان آران و بیدگل به همت دارالقرآن امام خمینی(ره) و با حضور معاونان، مدیران، و فعالان قرآنی برگزار شد.

در این نشست که با هدف ارائه راهکارهای تشویق دانش‌آموزان به حفظ قرآن کریم و بهره‌گیری از تجربیات رابطین موفق سال‌های گذشته برگزار شد، شرکت‌کنندگان به تبادل تجربه درباره انگیزه‌بخشی، ارتباط سازنده با خانواده‌ها، و زمینه‌سازی برای تربیت حافظان کوچک قرآن پرداختند.

معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش آران و بیدگل، ضمن تقدیر از مدارس و رابطین فعال، گفت: رعایت شیوه‌های صحیح تشویق و ترغیب، ارتباط مستمر با خانواده‌ها و پرهیز از قهرمان‌پروری در حوزه حفظ قرآن از ارکان موفقیت پایدار این طرح است.

سعید قربانی، همچنین بر تقویت رویکرد تربیتی و جمعی در فعالیت‌های قرآنی مدارس تأکید کرد.

کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل هم در این جلسه، حمایت مادی و معنوی سازمان تبلیغات اسلامی از فعالیت‌های قرآنی دانش‌آموزان را یادآور شد و بر توسعه همکاری میان نهادهای فرهنگی تأکید کرد.

روح اله باقری با تشریح دو طرح اعطای مدرک تخصصی حفاظ و آزمون اعطای مدرک حفظ عمومی، بر اطلاع رسانی دقیق به دانش آموزان حافظ جهت بهره مندی از مزایای این دو طرح تاکید کرد

در حاشیه این نشست، از آموزشگاه عادله فرزانگان به عنوان مدرسه برتر قرآنی شهرستان آران و بیدگل در اجرای طرح ملی حفظ جزء سی‌ام قرآن کریم در سال گذشته، تجلیل شد.

طرح‌ اعطای مدرک حفظ عمومی با هدف تسهیل فرآیند اخذ مدرک حفظ قرآن و همچنین ساماندهی مدارک حفظ در سراسر کشور طراحی شده‌ است.

قرآن‌آموزانی که تاکنون موفق به حفظ قرآن کریم به هر تعداد جزء شده‌اند، می‌توانند برای شرکت در آزمون، در سامانه تلاوت ثبت نام کنند. شرکت کنندگان با قبولی در آزمون، مدرک حفظ عمومی را به عنوان معتبرترین مدرک این حوزه از سازمان تبلیغات اسلامی دریافت می کنند.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.