پ

به گزارش تلاوت از لرستان، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان الیگودرز از برگزاری محفل انس با قرآن کریم ویژه دانش آموزان پسر این شهرستان خبر داد.

جلالی رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان الیگودرز با اعلام این خبر افزود: به همت امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان الیگودرز محفل انس با قرآن کریم به مناسبت ایام فاطمیه دوم در مکان نمازخانه مدرسه نمونه شهید بهشتی ویژه دانش آموزان این مدرسه برگزار شد.

وی خاطرنشان کرد: در این مجلس حجت‌ الاسلام سعیدی روحانی اعزامی از قم و قاری آقای علی باقری از قاریان دانش آموز، آیاتی چند از کلام الله مجید را تلاوت نمودند و بعد از آن آیات تلاوت شده توسط سخنران برای دانش آموزان را تفسیر کردن و مورد استقبال حضار در این مجلس قرار گرفت و در ادامه مجلس با قرائت و جمع خوانی و پذیرایی به پایان رسید.

حجت الاسلام جلالی افزود: هدف کرسی های تلاوت درک معانی آیات می باشد، آنچه را که در کرسی های تلاوت امسال نقطه هدف قرار داده ایم توجه بیشتر مجالس قرآنی به معانی، مفاهیم و مقاصد اخلاقی و مقاوت و ایثار از زبان قرآن کریم است که این مهم باید حتما در تمامی محافل قرآنی توسط مربیان و اساتید پیگیری و اجرا شود.

وی با اشاره به بیانات رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی بیان کرد: توجه به معانی و مفهوم آیات نورانی قرآن کریم جزو سفارشات اکید و دغدغه ایشان بوده است تا جایی فرمودند: حتی اهتمام شما در بحث سبک ها و تکرار آیات در تلاوت باید نشان دهنده یک معنا و موضوع مهم باشد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.