پ

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان خراسان رضوی، حجت‌الاسلام عباسعلی فاطمی رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان گناباد از تجلیل از فعالیت‌های قرآنی روستای بیلند این شهرستان خبر داد.

وی عنوان کرد: با حضور در بزرگترین روستای قرآنی کشور به نام بیلند گناباد از فعالیت‌های قرآنی انجام شده در این روستا تقدیر به عمل آوردیم. حجت الاسلام فاطمی تصریح کرد: هر شب جمعه برنامه تخصصی قرائت قرآن با حضور حسین آمنا از مشهد در حسینیه گلمکان بیلند برگزار می شود.

وی گفت: تا کنون در این حسینیه نزدیک به چهل نفر از نوجوانان و جوانان خواهر و برادر جهت کسب معارف قرآن گرد هم می‌آیند. به تاکید رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان گناباد، فعال سازی خانه‌های قرآن و شورای قرآن در مناطق مختلف زمینه ساز توسعه فعالیت‌های قرآنی است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.