پ

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام رضا عزت زمانی، معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی، امروز ۵ آذرماه، در حاشیه اجلاسیه مدرسین و مدیران استانی نهضت تربیت قرآنی نورالثقلین، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: همایش نهضت تربیتی قرآنی نورالثقلین با هدف انگیزه‌سازی، کمک به زمینه‌سازی، فرهنگ‌سازی و توسعه قرآن برگزار شد.

وی با بیان اینکه طرح نور الثقلین مبتنی بر یک نظام تربیتی طراحی شده است، تصریح کرد: این طرح بنا دارد سبک زندگی قرآنی را به معنای واقعی در خانه‌ها و در خانواده‌ها وارد کرده و آن را توسعه دهد.

عزت زمانی اضافه کرد: برای اینکه این اتفاق بیفتد و توسعه خانه به خانه این طرح قرآنی صورت گیرد، نیاز به افرادی داریم که میاندار هستند، در حوزه قرآن فعالیت دارند و باید در این افراد این نگاه و انگیزه در درونشان توسعه یابد و این باور در آنان تقویت شود تا از توان و مهارتی که دارند به توسعه فعالیت‌های قرآن کمک کنند.

معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی ابراز کرد: بنای ما این نیست، این طرح قرآنی و توسعه شبکه نور الثقلین که در واقع جلسات خانگی قرآن است، ابلاغی و دستوری و با حضور دستگاه‌ها صورت گیرد، بلکه این خود مردم هستند که باید این باور درونشان ایجاد شود، اهمیت این کار را درک کنند، خودشان و زندگیشان را با قرآن بیمه کنند و نسبت به تشکیل این شبکه و مجموعه‌های قرآنی و پایه گذاری آن اقدام کنند.

وی بیان کرد: واسطه‌ها و حلقه‌های میانی این کار اساتید، فعالان قرآنی و مدیران قرآنی سراسر کشور هستند که اگر تلاش کنند این باور، جوشش و حرکت درونشان شکل گیرد، تا آتش درون و عظمت این کار و ارزش این اقدام را در دل خانه‌ها و شهر به شهر این کشور محقق کنند، آنگاه است که می‌توان امیدوار بود در مسیر قرآنی قدم‌هایی برداشته شود.

عزت زمانی عنوان کرد: تلاش ما این است که جایگاه سازمانی را به پشتیبانی و سیاستگذاری کلان این حرکت تبدیل و کلیه اقدام و اجرای این برنامه‌ها را در دست مردم داشته باشیم که امید است با استقبال و همت مردمی ثمره این حرکت را در تک تک خانه‌ها ببینیم.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.