پ

به گزارش تلاوت از زنجان، هادی عابدزاده مدیر خانه قرآن مبین زنجان گفت: کارگاه جهاد تبیین با موضوع ایران قوی در حوزه علمیه معصومیه شهرستان خدابنده برگزار شد.

عابدزاده افزود: تبیین، به معنای بیان حقیقت و از بین بردن غبار جهالت و تحریف از اذهان می باشد. ذهن انسان ممکن است دچار ابهام شود، مورد تحریف قرار گیرد و دشمن یا هر فرد دیگری آن را از مسیر حقیقی و عقلانی خودش منحرف کند. به عبارتی تبیین به معنای بی‌تفاوت نبودن انسان نسبت به ذهنی است که به کمک نیاز دارد و باید تعلیم ببیند. مقام معظم رهبری مدظله‌العالی در موارد متعددی اساس روش اسلامی و انقلابی را تبیین دانسته‌اند؛ چنانکه یکی از موارد امر به معروف و نهی از منکر نیز همین مسئله است.

مدیر خانه قرآن مبین در ادامه گفت: تبیین، بخشی از جهاد تبیین و رسالت روشنگری است. باید توجه داشت که هر کاری از نظر اسلامی جهاد نیست. مهم‌ترین عنصر جهاد به معنای اسلامی و قرآنی، تقابل با دشمن است؛ یعنی هر کاری که در تقابل با دشمن و فی سبیل‌الله باشد، جهاد است.

عابدزاده تؤکید کرد: دشمن برای برهم زدن  نظم و امنیت کشور، مدت ها برنامه ریزی کرده تا با استفاده همزمان از کاشتن بذر یاس و ناامیدی در میان نسل جوان از طریق فضای مجازی و سیاه نمایی از طریق شبکه های ماهواره ای و از سوی دیگر به راه انداختن انواع تحریم ها و حمایت و تقویت گروهک های برانداز و جدایی طلب، استقلال و آزادی و تمامیت ارضی ایران را مورد خدشه قرار دهد ولی بصیرت و آگاهی مردم ایران در تمامی عرصه ها خط بطلانی بر تمام فرضیات دشمنان است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.