پ

نرگس کریمی، قاری و حافظ قرآن، جمعه این هفته، ۱۴ آبان‌ماه، در ارتفاعات منطقه درکه تهران، سقوط کرد و دار فانی را وداع گفت.

نرگس کریمی، ورزش کوهنوردی را به صورت حرفه‌ای و مداوم پیگیری می‌کرد و این حادثه ساعت ۱۵ روز جمعه روی داد. پیکر مرحومه پس از ۹ ساعت جستجو پیدا و امروز، ۱۷ آبان‌ماه به خاک سپرده شد.

با رضایت خانواده‌ کریمی، بخشی از اعضای پیکر مرحومه ازجمله مغز استخوان اهدا شد.

او متولد شهریورماه ۱۳۶۱ دارای دو فرزند دختر بود و یکی از اعضای فعال گروه تواشیح و هم‌خوانی قرآن صهبای تهران به سرپرستی پرنیان عصابخش شناخته می‌‌شد. این گروه پنج بار طی سال‌های ۹۲، ۹۵، ۹۶ و ۹۸ موفق به کسب رتبه برتر در رشته مدیحه‌سرایی و همخوانی قرآن کریم شده بود. وی همچنین در چهل و چهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در رشته ترتیل شرکت کرده بود.

سازمان دارالقرآن الکریم این ضایعه را به خانواده مرحومه نرگس کریمی، جامعه قرآنی به ویژه بانوان فعال قرآنی کشورمان تسلیت می‌گوید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.