پ

به گزارش تلاوت از زنجان، حجت الاسلام حمید حسنی رئیس اداره امور قرآنی با اعلام این مطلب افزود: در راستای اشاعه و ترویج مفاهیم قرآنی و با هدف پرورش نیروهای متخصص در امر تجوید قرآن کریم، با برگزاری یک دوره تربیت معلم تجوید قرآن کریم  در موسسه جنت الماوی در زنجان موافقت شد و شماره شناسه این دوره از طرف سازمان دارالقرآن الکریم صادر شد.

وی اظهار داشت: طی اجرای اين طرح، علاقمندان به معلّمی و تـدريـس و تعلیم علوم و فنون رشته قرائت قرآن‌کریم (تجوید)، در« 64 ساعت آموزش حضوری» و «16 ساعت آموزش غيرحضوری» شامل جلسات آموزش دروس؛ روش­های تدريس و فنون معلمی، آشنايی با علوم قرآنی، اخلاق معلمی شركت نموده و در پايان پس از موفقيت در آزمونهای پايانی، ضمن اخـذ گواهينامـه مربوطه، به عنوان معلّمان دوره‌های آموزشی قرائت قرآن‌كريم (سطوح 3 تا 5-بخش تجويد)، در مؤسسات و مراكز  قرآنی مردمی به تدريس خواهند پرداخت.

وی ادامه داد: انتظار می رود با برگزاری اين دوره، دانش‌آموختگان ضمن تعمیق ارتباط خود با قرآن کریم، با فنون و روشهای نوين، علمی و تخصّصی تدریس و آموزش «بخش تجويد »(قرائت قرآن سطوح 3 تا 5) و با روش جذب هرچه بيشتر مشتاقان فراگيری قرائت كلام وحی، آشنا شده و با همكاری سازمان دارالقرآن‌الكريم، نظامی يكپارچه و هماهنگ در آموزش‌های عمومی و تخصصی تجوید قرآن در كشور را به اجرا گذارند.

وی تصریح کرد: پذیرفته شدگان در آزمون ورودی این دوره تعداد  26 نفر از خواهران قرآن آموز می باشند و با کسب حد نصاب نمره موفق به حضور در دوره شده اند. دوره مذکور تا یکسال معتبر بوده و در پایان این دوره آموزشی به قبولشدگان گواهینامه پایان دوره از سوی سازمان دارالقرآن الکریم اعطا خواهد شد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.