پ

به گزارش تلاوت از اردبیل، اصغر نامور کارشناس قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: خانه قرآنی شهید بصیر محمدیان مشگین شهر در راستای اجرای برنامه های آموزشی، کلاس روخوانی قرآن ویژه کودکان برگزار می کند.

وی افزود: در این کلاس آموزشی فاطمه محمدیان مربی قرآن به تدریس کتاب روخوانی ویژه کودکان پرداخته و با روش های جذاب و متنوع از جمله نقاشی، تصویر سازی، قصه و شعرخوانی به ارائه مطالب آموزشی می پردازد تا کودکان با اشتیاق به فراگیری روخوانی قرآن بپردازند.

کارشناس قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: خانه قرآنی شهید بصیر محمدیان مشگین شهر با مدیریت فاطمه محمدیان از سال 1392 با مجوز رسمی از اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی اردبیل به فعالیت آموزشی در رشته های مختلف قرآنی ویژه تمامی گروه های سنی می پردازد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.