21 دوره طرح ملی حفظ موضوعی قرآن با عنوان «مستورا» در استان خراسان شمالی برگزار شد

سید ناصر حسینی رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی از برگزاری 21 دوره طرح ملی حفظ موضوعی قرآن با عنوان «مستورا» در استان خراسان شمالی خبر داد.

به گزارش تلاوت از خراسان شمالی، سید ناصر حسینی رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی از برگزاری 21 دوره طرح ملی حفظ موضوعی قرآن با عنوان «مستورا» در استان خراسان شمالی خبر داد.

وی با اعلام این خبر افزود: هدف از اجرای اولین دوره از طرح ملی حفظ موضوعی قرآن با عنوان «مستورا» که همزمان با کل کشور در استان خراسان شمالی برگزار شد، گفتمان‌سازی معارف قرآن کریم است.

سیدناصر حسینی در ادامه خاطرنشان ساخت: این طرح در راستای محوریت فرهنگ زیست عفیفانه و خانواده پایدار و در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی در محیط خانواده، افزایش معنویت و بهره گیری از آیات قرآن کریم در مدیریت خانواده در قالب دوره‌های آموزشی در دانشکده علوم قرآنی شهرستان بجنورد، اداره کل تبلیغات اسلامی، مدارس، مؤسسات و خانه‌های قرآن سطح استان که مجموعاً 21 دوره آموزشی را شامل می‌شد برگزار شد.

وی در پایان تصریح نمود: امید است با اشاعه فرهنگ قرآنی و زیست عفیفانه در بین بانوان و خانواده‌ها بتوانیم به این مهم برسیم که خانواده‌های پایداری را همراه با تکلیف نقش آنان و ارتباط بین نقشی مؤثر آنها در سطح جامعه را شاهد باشیم.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.