شصت و سه برنامه قرآنی در سوادکوه برگزار می شود

حجت الاسلام مهدی صداقتی رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان های سوادکوه و سوادکوه‌شمالی گفت: ۶۳ برنامه قرآنی رمضان در سوادکوه با حضور ۵ قاری ممتاز قرآن کریم در شهرستان های سوادکوه و سوادکوه شمالی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی مازندران، حجت الاسلام مهدی صداقتی در جلسه برنامه‌ریزی اجرای طرح ملی تلاوت در شهرستان‌های سوادکوه و سوادکوه‌شمالی با اشاره به اینکه ماه رمضان فرصت ویژه برای ارتباط صمیمانه با خدا است، گفت: استفاده از برکات ماه مبارک رمضان با تقویت ارتباط نزدیک‌تر با آموزه‌های قرآنی و دینی به دست می‌آید.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان‌های سوادکوه و سوادکوه‌شمالی از اجرای طرح ملی تلاوت در شهرستان‌ خبر داد و افزود: برگزاری محافل قرآنی، کرسی‌های تلاوت و تفسیر، جزخوانی و برنامه‌های ویژه قرآنی و دینی از اولویت‌های ما در ماه مبارک رمضان است.

وی به دریافت گزارش اولیه از مراکز قرآنی، تشکل‌های دینی و روحانیت مستقر برای برگزاری ۶۳ برنامه قران شامل ۲۵ محفل انس با قرآن، ۲۰ کرسی تلاوت و ۱۸ جزخوانی قرآن در شهرستان‌های سوادکوه و سوادکوه‌ شمالی با همکاری ادارات و نهاد‌ها و مراکز قرآنی اشاره و خاطر نشان کرد: گزارش‌های برگزاری مراسم‌های قرآنی به صورت هفتگی ارسال می‌شود. صداقتی از حضور ۵ قاری ممتاز قران کریم در شهرستانهای سوادکوه و سوادکوه شمالی در ماه مبارک رمضان امسال خبر داد و گفت: استفاده از قاریان، حافظان و گروه تواشیح شهرستانی، جزو برنامه‌های قرآنی ماه رمضان امسال می باشد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.