کلاس روخوانی و روانخوانی قرآن برگزار می شود

به گزارش رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان، کلاس روخوانی و روانخوانی قرآن در هیئت قرآنی ریحانه الحسین خرمدره روزهای یکشنبه در مسجد موسی بن جعفر (ع) برگزار می شود.

به گزارش تلاوت از زنجان، حجت الاسلام حمید حسنی رئیس اداره امور قرآنی با اعلام این مطلب افزود: کلاس روخوانی و روانخوانی قرآن در هیئت قرآنی ریحانه الحسین خرمدره روزهای یکشنبه در مسجد موسی بن جعفر (ع) برگزار می شود.

وی اظهار داشت: این کلاسهای آموزشی بصورت هفتگی بوده و شرکت برای عموم علاقمندان آزاد است. مربی این کلاسها اختر شکری از مربیان این هیئت قرآنی می باشد و علاوه بر آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن کریم، آموزش احکام اسلامی را نیز در برنامه های هفتگی این هیئت گنجانده است.

وی ادامه داد: سرفصلهای آموزشی این دوره مشتمل بر آشنایی با حروف عربی، حرکات کوتاه و کشیده، علائم سکون و تشدید و تنوین و مد، حروف ناخوانا، قواعد اشباع و خواندن تنوین نزد ساکن و وقف و علائم آن می باشد. به افرادی که حد نصاب آزمون شفاهی پایانی را کسب نمایند، گواهینامه مربوطه از طرف اداره تبلیغات اسلامی شهرستان خرمدره اعطاء خواهد شد.

این هیئت قرآنی برنامه های مختلف فرهنگی و قرآنی را با مدیریت اختر شکری در طول سال و در مناسبتها به صورت مستمر برگزار می کند و در ایام تابستان نیز برنامه های آموزش قرآن کریم را در برنامه های هفتگی خود گنجانده است.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.