کلاسهای قرآنی در هیئت قرآنی ریحانه الحسین خرمدره برگزار می شود
به گزارش تلاوت از زنجان، معصومه مقدم کارشناس امور قرآنی تبلیغات اسلامی شهرستان خرمدره گفت: کلاسهای تابستانی آموزش قرآن کریم شامل روخوانی و روانخوانی با مدیریت اختر شکری در هیئت قرآنی ریحانه الحسین (ع) برگزار می شود.
وی اظهار داشت: این کلاسها بصورت هفتگی و روزهای یکشنبه هر هفته در مسجد موسی بن جعفر (ع) خرمدره برگزار می شود و مربی آموزشی این کلاس اختر شکری مسئول هیئت قرآنی ریحانه الحسین (ع) است.
وی ادامه داد: در این جلسات هفتگی حدیث شریف کساء نیز با حضور علاقمندان قرائت می شود و در ایام مناسبتی نیز برنامه های دیگری در این جلسات هفتگی گنجانده می شود.
مقدم گفت: در شهرستان خرمدره 10 خانه قرآن و عترت شهری و روستایی وجود دارد که با جذب و آموزش متعلمین، دانشآموزان و اوليای علاقمند در زمينه آموزش های قرآنی دینی فعاليت دارند. هیئات قرآنی نیز در کنار این مراکز قرآنی برای مخاطبین خود کلاسهای آموزش قرآن کریم را برگزار می کنند.
سازمان دارالقرآن الکریم
ثبت دیدگاه