کارگاه آموزشی وقف و ابتدا ویژه داوران قرآنی در اردبیل برگزار شد
به گزارش تلاوت از اردبیل، حجت الاسلام صابر طهماسبی رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی اردبیل در سخنانی با اشاره به اینکه کارگاه تخصصی وقف و ابتدا با محوریت تقویت اطلاعات داوران قرآن کریم به مدت ۴ ساعت در مسجد منصوریه اردبیل برگزار شد افزود: این گارگاه با حضور سعید رحمانی از مدرسان و داوران بین المللی مسابقات قرآن کریم و اساتید و داوران کشوری و بین المللی استان اردبیل، در رشته وقف و ابتدا همزمان با جلسه هفتگی تلاوت قرآن کریم استاد رضا محمد پور انجام شد.
در ادامه، حجت الاسلام محمدی رئیس اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل نیز در سخنانی گفت: کارگاه آموزشی وقف و ابتدا و تبیین آیین نامه قرآن کریم با حضور سعید رحمانی مدرس و داوربین المللی مسابقات قرآن کریم برای شرکت کنندگان و داوران چهل و پنجمین دوره مسابقات شهرستانی اداره امور قرآنی و اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل برگزارشد.
در این کارگاه آموزشی، سعید رحمانی مدرس و داور بین المللی مسابقات قرآن کریم در تبیین اهمیت رعایت وقف و ابتدا در قرائت قرآن، در سخنانی گفت: وقف و ابتدا، فن با ارزشی است که با شناخت آن، کیفیت ادای قرائت معلوم می شود، از این جهت که قاری در چه محل هایی باید وقف کند که معنا تمام باشد، و از چه جاهایی باید شروع کند که معنا را مختل نسازد.
استاد رحمانی افزود: وقف و ابتدا از فنون مهم قرائت قرآن است همانطور که حضرت علی علیه السلام فرمودند: آن، یکی از دو رکن ترتیل قرآن می باشد. قاری قرآن با شناخت این فن جای وقف و ابتدا در آیات قرآن را می شناسد و با توقف و ابتدای بجا باعث تقطیع و تغییر معانی قرآن نمی شود.
گفتنی است، در این کارگاه آموزشی داوران مسابقات قرآنی و جمعی از جوانان و علاقمندان کلام الهی برای فراگیری فنون قرائت شرکت کرده و از مباحث ارائه شده بهره بردند.
سازمان دارالقرآن الکریم
ثبت دیدگاه