پروانه فعالیت خانه قرآن یاسین روستای دوزکند تمدید شد

رباب ملایی کارشناس امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان از تمدید پروانه فعالیت خانه قرآن یاسین در روستای دوزکند از توابع شهرستان ماهنشان خبر داد.

به گزارش تلاوت از زنجان، رباب ملایی کارشناس امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: در راستای گسترش فضاهای قرآنی در شهرها و روستاها و با هدف ترویج معارف قرآنی در شهرستان، با تمدید پروانه فعالیت خانه قرآن یاسین روستای دوزکند موافقت شد.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه فعالیت خانه های قرآنی می بایست با اخذ مجوز از سازمان دارالقرآن الکریم صورت گیرد لذا با توجه به اینکه زمان پروانه فعالیت خانه قرآن یاسین به پایان رسیده بود، جهت تمدید مجدد به سازمان دارالقرآن الکریم ارسال و پس از بررسی و تایید فعالیتهای قرآنی، پروانه فعالیت سه ساله برای این مرکز صادر شد.

وی با تصریح بر اینکه خانه های قرآنی دارای ظرفیت و پتانسیل مناسبی جهت ترویج مبانی و آموزه‌های قرآنی در جامعه هستند ادامه داد: خانه قرآن یاسین با مدیریت فاطمه نصرتی منفرد واقع در روستای دوزکند از توابع شهرستان ماهنشان مشغول به فعالیتهای قرآنی می باشد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.