نفرات برتر چهارمین دوره مسابقات “جام حافظان قرآن کریم” معرفی شدند

با مشارکت بیش از 150 نفر از حافظان نوجوان و نونهال در رده سنی زیر 23 سال، چهارمین دوره مسابقات ” جام حافظان قرآن کریم” پنجشنبه 18 اسفند 1401 در دانشگاه خلیج فارس بوشهر برگزار شد.

به گزارش تلاوت بوشهر، جواد احمدی منفرد، رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان بوشهر گفت: چهارمین دوره مسابقات قرآنی “جام حافظان قرآن کریم” با حضور بیش از 150 نفر از حافظان قرآن کریم در دانشگاه خلیج فارس بوشهر برگزار شد.

وی افزود: در آیین اختتامیه این دوره از مسابقات قرآن کریم که با حضور حجت الاسلام محمد قادری، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان بوشهر برگزار شد از نفرات برتر این دوره از مسابقات تجلیل شد. احمدی منفرد، افزود: این دوره از مسابقات که در دو مقطع برادران زیر 15 سال و برادران بالای 15 سال برگزار شد نفرات برتر آنها به شرح ذیل مشخص شد: رتبه های برتر برادران زیر 15 سال در رشته های حفظ نیم جزء، محمد ایزدپناه، محمد ابراهیمی و مهدی جمال اف به ترتیب رتبه های اول تا سوم را کسب کردند.

در رشته حفظ 1 جزء، جاسم ابراهیمی، عبدالله رادمنش و طاها محمدی به ترتیب نفرات اول تا سوم را به خود اختصاص دادند. وی افزود: در رشته حفظ 3 جزء به ترتیب محمد یحیی ترابی جهرمی، بنیامین روستایی و عمران جاسمی به ترتیب نفرات اول تا سوم و در درشته حفظ پنج جزء علی اکبر خواجه، محمد یحیی شهبازی و امیر محمد خادمی نفرات اول تا سوم این دوره از مسابقات شدند.

همچنین نفرات برتر حفظ در مقطع بالای 15 سال، محمد حسین دریس زاده، محمد کنعانی و رحمان حکیمی نفرات اول تا سوم در رشته حفظ یک جزء معرفی شدند. در رشته حفظ 5 جزء نیز مهدی صادقی، اسماعیل نکویی و محمد عبدالهی رتبه های اول تا سوم را به خود اختصاص دادند. در رشته حفظ 7 جزء اسماعیل محمدیان، ابراهیم سزاواریان و موحد خدایاری رتبه های اول تا سوم را کسب کردند.

منفرد افزود: در رشته حفظ 10 جزء برادران بالای 15 سال محمد مهدی بحرانی راد، محمد حسین شهبازی، منصور نیک بخش و علی رضا احمد پور مقام اول تا چهارم این دوره از مسابقات را کسب کردند.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.