نشست هیئت اندیشه ورز بانوان قرآنی شهرستان شیروان برگزار شد
به گزارش اداره تبلیغات اسلامی شهرستان شیروان، نشست هیئت اندیشه ورز بانوان قرآنی شهرستان شیروان با حضور حجت الاسلام حریف رئیس اداره تبلیغات اسلامی، کارشناس قرآنی و اعضای هیئت اندیشه ورز بانوان قرآنی در محل اداره تبلیغات اسلامی برگزار شد.
در ابتدای این نشست، حجتالاسلام حریف به ضرورت توجه به برنامه های قرآنی اشاره کرد و گفت: باید تلاش کنیم تا با همکاری و همراهی هر چه بیشتر در راه ترویج وتوسعه معارف قرآن قدم های موثری برداریم.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان شیروان در ادامه افزود: یکی از اقدامات خوبی که می بایست توسط هیئت اندیشه ورز بانوان قرآنی شهرستان انجام شود این است که هر یک از بانوان فعال قرآنی در هر محله ای که هستند جلسات خانگی قرآن را شناسایی کنند و با تعامل و ارتباط با آنها شبکه قرآن محلی را راه اندازی نمایند.
گفتنی است، در پایان جلسه هر یک از حاضرین به بیان نظرات و پیشنهادات خویش پرداختند و به همکاری و استفاده از ظرفیتهای موجود در هر محله در جهت عمق بخشی به برنامه های قرآنی تاکید کردند.
سازمان دارالقرآن الکریم
ثبت دیدگاه