برگزاری نشست های هم فکری و هم اندیشی رؤسای ادارات تبلیغات اسلامی مازندران

نشست های هم فکری و هم اندیشی رؤسای اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران با حضور حجت الاسلام درخشنده معاون فرهنگی استان مازندران و حجت الاسلام رمضانی رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی این استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مازندران، نشست های هم فکری و هم اندیشی رؤسای اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران با حضور حجت الاسلام درخشنده معاون فرهنگی استان مازندران و حجت الاسلام رمضانی رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی این استان برگزار شد.

در این نشست که در قالب کمیسیون های چهارگانه به تحلیل و بررسی و آسیب شناسی موضوع های اولویتدار برگزار شد، حجت الاسلام رمضانی رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مازندران با حضور در کمیسیون مدیریت و برنامه ریزی که با مشارکت رؤسای ادارات تبلیغات شهرستانهای ساری، بهشهر، قائمشهر و سیمرغ همراه بود، بر برنامه ریزی عالمانه و هوشمندانه بر مبنای آیات نورانی قرآن و روایات اهل بیت(ع) و منویات امامین انقلاب تکیه کرد.

در این کمیسیون پس از تحلیل مسائل روز جامعه، خلاصه ای از گزارشات توسط رؤسای ادارات تبلیغات اسلامی به مدیر کل تبلیغات اسلامی استان مازندران ارائه شد. گفتنی است، این هم اندیشی روز دوشنبه 25 مهر ماه برگزار شد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.