نشست قرآنی بانوان با محور ارتقای فرهنگ دینی و اسلامی برگزار شد

نشست قرآنی بانوان با محور ارتقای فرهنگ دینی و اسلامی با موضوع “زندگی با آیه‌های قرآنی” در حاشیه چهاردهمین نمایشگاه قرآنی خراسان شمالی برگزار شد.
به گزارش اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی، سید ناصر حسینی رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی گفت: نشست قرآنی بانوان با محور ارتقای فرهنگ دینی و اسلامی با موضوع “زندگی با آیه‌های قرآنی” روز چهارشنبه 23 اسفند ماه سال جاری در سومین روز از برپایی نمایشگاه در حاشیه چهاردهمین نمایشگاه قرآنی خراسان شمالی در محل حسینیه شهدا مصلی امام خمینی‌(ره) بجنورد برگزار شد.
 گفتنی است درنا رحمانی، مدیر حوزه علمیه خواهران الزهرا(س) بجنورد در این نشست با بیان اینکه کار فرهنگی یک روزه و یک هفته‌ای جواب نمی‌دهد و به نتیجه مطلوب نمی‌رسد، گفت: برای تحقق فرهنگ اسلامی، همه مردم و نهادها باید پای کار باشند. وی دو اصل مهم در تغییر فرهنگ را اصل تدریج و اصل آسان سازی نام برد و توضیح داد: برای تقویت فضایل اخلاقی در همه حوزه‌ها باید تدریجی عمل کرد تا به نتیجه مطلوب دست یابیم. وی افزود: اگر بخواهیم تغییر را در همان ابتدا کامل و جامع انجام دهیم، موفق نمی‌شویم اما اگر کم‌کم شروع کنیم و به خود زمان بدهیم، بهتر است.
رحمانی در اصل آسان سازی هم بر تسهیل شرایط تاکید کرد و گفت: ما باید از مراحل آسان‌تر شروع کنیم تا بتوانیم با آمادگی کامل مراحل سخت را هم پشت سر بگذاریم. چهاردهمین نمایشگاه استانی قرآن کریم خراسان شمالی 21 تا 27 اسفندماه از ساعت 9 الی 13 و 19 الی 23 در مصلی امام خمینی(ره) بجنورد دایر است.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.