مسابقه قرآنی “فجر نور” در عسلویه برگزار می شود
به گزارش تلاوت بوشهر، کاظم کیمیایی کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان عسلویه گفت: در نشست مجتبی تاجیک معاون پرورشی اداره آموزش و پرورش شهرستان عسلویه مقرر شد به مناسبت فرا رسیدن چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و دهه مبارک فجر مسابقه قرآنی فجر نور در مدارس شهرستان عسلویه برگزار شود.
کیمیایی گفت: مسابقه فجر نور شامل حفظ قصار السور سوره فجر تا ناس می باشد و مهلت حفظ نیز از تاریخ ۲۰ آذر ماه تا ۱۰ بهمن ماه می بوده و پس از این تاریخ، شرکت کنندگان در این طرح، جهت ارزیابی می بایست به معاونت پرورشی مدارس و واحد قرآنی اداره تبلیغات اسلامی مراجعه نمایند.
مجتبی تاجیک ضمن استقبال از این طرح بیان کرد: این مسابقه به مدارس ابتدایی و راهنمایی در سطح شهرستان ابلاغ می شود. کیمیایی افزود: این نشست در روز شنبه 19 آذر ماه در دفتر معاونت پرورشی اداره آموزش و پرورش شهرستان عسلویه برگزار شد.
سازمان دارالقرآن الکریم
ثبت دیدگاه