مسابقه حفظ و قرائت قرآن کریم در خواف برگزار شد

حجت‌الاسلام محمد زنگنه رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان خواف از برگزاری مسابقات قرآنی حفظ و قرائت قرآن کریم در محل حسینیه حضرت زهرا سلام الله این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان خراسان رضوی، حجت‌الاسلام محمد زنگنه رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان خواف از برگزاری مسابقات قرآنی حفظ و قرائت قرآن کریم در محل حسینیه حضرت زهرا سلام الله این شهرستان خبر داد. وی افزود: در این سری مسابقات که گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال حضور داشتند تعداد ۵۰ نفر از برادران و ۶۰ نفر از خواهران حافظ و قاری قرآن شرکت کردند.

زنگنه تصریح کرد: استقبال بسیار خوبی از این مسابقات در شهرستان خواف صورت گرفته است‌. وی گفت: در این مسابقات با توجه به حضور گسترده نوجوانان، شش نفر از داوران شهرستان خواف نیز حضور داشتند. زنگنه خاطرنشان کرد: در پایان این مسابقات به ۱۰ نفر از نفرات برتر هدایایی اهدا شد.

وی متذکر شد: این قاریان و حافظان قرآن کریم از کل شهرستان خواف و روستاهای مختلف این شهرستان بودند. رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان خواف ابراز داشت: این سری مسابقات با همکاری تبلیغات اسلامی و بسیج و سپاه شهرستان خواف برگزار شد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.