مرحله اول هفدهمین دوره آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم برگزار شد
به گزارش تلاوت بوشهر، حجت الاسلام علی محمدی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی کنگان با اعلام این خبر افزود: این آزمون در سه بخش حفظ ۱۰ جز، ۲۰ جز و حفظ کل قرآن کریم برگزار شد. وی گفت: این آزمون همه ساله در سراسر کشور و با حضور حافظان قرآن کریم برگزار و پس از بررسی و اعلام نتیجه نهایی مدرک حفظ در سطوح مختلف به حافظان اعطا خواهد شد. وی خاطرنشان کرد: آزمون مرحله اول هفدمین دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم به همت اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کنگان و با حضور امام جمعه، رئیس اداره تبلیغات اسلامی، کارشناس فرهنگی اداره اوقاف و امور خیریه، کارشناس امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان و 37 حافظ قرآن کریم شهرستان های جنوبی (کنگان، دیر، جم و عسلویه) ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ در مدرسه علوم و معارف اسلامی صدرای کنگان برگزار شد.
حجت الاسلام علی محمدی رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کنگان بیان داشت: اهتمام به امر توسعه حفظ قرآن کریم و گسترش آن از مواردی مهم و ضروری و از منویات موکد مقام معظم رهبری می باشد. وی گفت: امسال نیز همچون سال های گذشته هفدهمین دوره آزمون کشوری اعطای مدرک به حفاظ قرآن کریم در شهرستان کنگان و با حضور بیش از 30 نفر از حافظان شهرستان های جنوبی استان بوشهر برگزار شد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کنگان در ادامه این خبر افزود: حافظان قرآن کریم در این آزمون در سه رشته حفظ 10 جزء، 20 و جفظ کل جزء در این آزمون حضور پیدا کردند.
سازمان دارالقرآن الکریم
ثبت دیدگاه