مراسم گرامیداشت روز مباهله در خانه قرآن مهدیه برگزار شد

به مناسبت بزرگداشت روز مباهله و نزول آیه تطهیر مراسم گرامیداشتی با حضور علاقمندان در خانه قرآن مهدیه ابهر برگزار شد.

به گزارش تلاوت از زنجان، نسیم حاجی حسینی مدیر خانه قرآن مهدیه ابهرگفت: به مناسبت بزرگداشت روز مباهله و نزول آیه تطهیر مراسم گرامیداشتی با حضور علاقمندان در خانه قرآن مهدیه ابهر برگزار شد.

سخنران این مراسم نسیم حاجی حسنی مدیر خانه قرآن مهدیه ابهر در خصوص آیه تطهیر و شأن نزول این آیه مطالبی برای حاضران بیان کرد و گفت: واقعه مباهله دليلی محكم بر حقانيت دين مبين اسلام و مذهب حقه شيعه بوده و سندی محكم بر خلافت بلافصل اميرالمومنين(ع) در جامعه اسلامی است و همچنین این واقعه مهم حقانيت دين اسلام را بر ساير اديان از جمله مسيحيّت براي هميشه تاريخ ثابت كرد.

وی ادامه داد: خانه قرآن مهدیه در سال 1394 با مدیریت نسیم حاجی حسینی در شهرستان ابهر تاسیس و از ابتدای تاسیس برگزاری برنامه های مختلف قرآنی، اعم از کلاسهای آموزش قرآن کریم، برگزاری محافل قرآنی و سایر برنامه های ملی و مناسبتی و مذهبی را در کارنامه خود دارد و در ایام تابستان برای علاقمندان کلاسهای قرآنی برگزار می کند.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.