محفل انس با قرآن کریم در روستای مبارک آباد دهگلان برگزار شد

مراسم ویژه محفل انس با قرآن به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی و میلاد امیرالمؤمنین(ع) در مسجد جامع روستای مبارک آباد شهرستان دهگلان با اجرای برنامه توسط قاریان برجسته و با حضور جوانان و نوجوانان و اقشار مختلف مردم و مسئولین ارگانها برگزار شد.
به گزارش تلاوت از کردستان؛ مراسم ویژه محفل انس با قرآن به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی و میلاد امیرالمؤمنین(ع) در مسجد جامع روستای مبارک آباد شهرستان دهگلان با اجرای برنامه توسط قاریان برجسته و با حضور جوانان و نوجوانان و اقشار مختلف مردم و مسئولین ارگانها برگزار شد.

 

حجت‌الاسلام میثم موسوی، سرپرست اداره تبلیغات اسلامی دهگلان در این مراسم معنوی اظهار داشت: هرچه میزان کمی و کیفی اینگونه برنامه های دینی قرآنی بیشتر شود به همان میزان شاهد رفع آسیب‌ها و معضلات و از همه مهمتر ارتقای سطح فرهنگ خواهیم بود.

وی با تاکید بر اهمیت یادگیری قرآن در سنین کم به ویژه در مقطع ابتدایی افزود: قرآن کتاب حیات و راهنمای ما در زندگی است و تلاش ما بر این است که بتوانیم دانش آموزانی اخلاق‌مدار و در تراز جمهوری اسلامی تربیت کنیم.

حجت‌الاسلام موسوی با توجه به اینکه قرآن بهترین هدایت کننده بشر است عنوان کرد: اگر هر فردی بخواهد در کار و زندگی خود موفق و پیروز باشد، باید خود را در مسیر قرآن قرار دهد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.