محفل انس با قرآن در نظرآباد برگزار شد

محفل انس با قرآن کریم با حضور علاقمندان به قرآن کریم در شهرستان نظرآباد برگزار شد.

در هفدهمین روز از ماه ضیافت و میهمانی ماه مبارک رمضان در محفل نورانی انس با قرآن، قاریان برجسته و ممتاز کشوری و شهرستانی در مصلی امام خمینی(ره) به تلاوت آیات روحبخش قرآن پرداختند و فضای معنوی و عطرآگین برای مستمعین و روزه‌داران ایجاد کردند.
در این مراسم مهدی مهدی غلام‌نژاد قاری قاری ممتاز کشورمان، محمد تقوایی و محمد جواد پرند از قاریان نوجوان، آیاتی از قرآن کریم را تلاوت نمودند. همچنین گروه همسرایی تسنیم البرز دعای ماه رمضان را با الحان دلنشین همخوانی کردند.

گفتنی است در آغاز مراسم حجت الاسلام موسوی، ماه رمضان را ماه انس با قرآن بیان و این کتاب آسمانی را از دو منظر هدایتگرانه و شفاعتگرانه تبیین کرد. در پایان نیز پرچم جلسات خانگی قرآن کریم متبرک به آستان قدس رضوی توسط امام جمعه شهرستان نظرآباد و حجت‌الاسلام دهقاندار و حجت‌الاسلام وحیدی رونمایی شد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.