دیدار مدیر کل تبلیغات اسلامی استان فارس با مدیرکل جدید شبکه استانی فارس

حجت الاسلام حسن قانع مدیرکل تبلیغات اسلامی استان فارس به همراه رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان و معاونین با احمد پهلوانیان مدیرکل جدید صدا و سیمای مرکز فارس پیرامون مسائل فرهنگی و تولید محتوای دینی با استفاده از ظرفیت های سازمان تبلیغات اسلامی و همکاری صدا وسیما دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش تلاوت از فارس، حجت الاسلام حسن قانع مدیرکل تبلیغات اسلامی استان فارس به همراه رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان و معاونین با احمد پهلوانیان مدیرکل جدید صدا و سیمای مرکز فارس پیرامون مسائل فرهنگی و تولید محتوای دینی با استفاده از ظرفیت های سازمان تبلیغات اسلامی و همکاری صدا وسیما دیدار و گفتگو کردند.

وی در ابتدای این دیدار بیان داشت: سازمان تبلیغات اسلامی ظرفیت بسیار بالایی در زمینه همکاری با صدا و سیما برای تولید برنامه های زیر بنایی و تعمیق بخشی به حوزه فرهنگ دینی دارد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان فارس تاکید کرد: با توجه به زیست بومی که استان در گذشته به لحاظ جنبه نخبگانی داشته است، می توان به سرعت آن را جبران کرد و امید است بحث نخبگانی استان بیشتر از قبل دیده و شنیده شود.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.