دور جدید فعالیت های قرآنی با شروع ماه مهر آغاز شد

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ازنا، از برگزاری شیوه های جدید آموزشی و فعالیت های قرآنی مؤسسات، جلسات و خانه های قرآن با توجه به بازگشایی مدارس خبر داد.

به گزارش تلاوت از لرستان، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ازنا، از برگزاری شیوه های جدید آموزشی و فعالیت های قرآنی مؤسسات، جلسات و خانه های قرآن با توجه به بازگشایی مدارس خبر داد.

حجت الاسلام محمدرضا تقویان رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ازنا با اعلام این خبر افزود: مؤسسات، جلسات و خانه های قرآنی که تحت نظارت و تابع اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ازنا می باشند با بازگشایی مدارس و حجم درسی دانش آموزان فعالیت های قرآنی خود را با شیوع های جدید که در آن حضور دانش آموزان در کلاس های درسی در نظر گرفته شده را آغاز به کار کردند.

وی خاطر نشان کرد: نظر به اینکه اوقات فراغت تابستانه دانش آموزان تمام شده و وارد سال تحصیلی شده ایم دوره های آموزش قرآن در مؤسسات، جلسات و خانه های قرآنی بگونه ای برنامه ریزی شده که در آن توان دانش آموزان در یادگیری درسی و قرآنی لحاظ شده است.

ایشان با اشاره به اینکه متصدیان و مربیان قرآنی شهرستان به دو مبحث در این شیوه آموزشی قرآن کریم توجه کرده اند گفت: با توجه به حجم درسی مدارس این شیوه به گونه ای طراحی شده که درس و تحصیل دانش آموزان آسیب نبیند و از جهتی هم دانش آموز از مباحث و آموزش های قرآنی که تا به حال فرا گرفته اند فاصله نگیرد.

برچسب ها

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.