دوره تدبر در قرآن کریم در کامیاران برگزار شد

برگزاری دوره تدبر با موضوع الگوهای قرآنی و اهل بیتی در ایجاد خانواده‌های پایدار در شهرستان کامیاران برگزار شد

به گزارش تلاوت از کردستان، دوره تدبر در قرآن کریم با موضوع الگوهای قرآنی و اهل بیتی در ایجاد خانواده‌های پایدار در شهرستان کامیاران برگزار شد. حجت الاسلام دهقان رئیس تبلیغات اسلامی کامیاران گفت: دوره تدبر در قرآن کریم با موضوع “الگوهای قرآنی و اهل بیتی در ایجاد خانواده‌های پایدار” با حضور استاد حجت الاسلام دهقان برگزار شد.

وی افزود: این دوره با هدف تبیین و ترویج مفاهیم قرآنی و اهل بیتی در راستای تقویت بنیان خانواده‌ها و ایجاد خانواده‌های پایدار برگزار گردید. حجت الاسلام دهقان در این دوره با بیانی شیوا و علمی به بررسی و تحلیل الگوهای قرآنی و اهل بیتی در ایجاد خانواده‌های پایدار پرداخت.

وی با اشاره به نقش و اهمیت خانواده در جامعه، نکات ارزشمندی را در زمینه‌های تربیت فرزندان، ارتباط مؤثر بین اعضای خانواده و حفظ همبستگی خانوادگی بیان نمود.

وی همچنین با استفاده از آیات و روایات قرآنی به تبیین اصول و معیارهای قرآنی و اهل بیتی در ایجاد خانواده‌های پایدار پرداخت و راهکارهای عملی را برای خانواده‌ها ارائه کرد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.