درخشش مراکز قرآنی شهرستان ابهر در جشنواره صبغه‌الله استانی

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ابهر گفت: در جشنواره صبغه‌الله ۵ مؤسسه قرآنی شهرستان ابهر موفق به اخذ رتبه‌های برتر شدند.

حجت‌الاسلام داود شجاعی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج رسا» گفت: جشنواره صبغه‌الله که با هدف شناسایی برترین مراکز قرآنی استان که قرار است همه ساله برگزار شود، امسال دومین دوره خود را با اعلام نتایج داوری و برترین مراکز قرآنی استان در سال ۱۴۰۲ به پایان رساند.

وی افزود: در این دوره برترین‌ها در بخش‌های مؤسسات قرآنی، خانه‌های قرآنی شهری، خانه‌های قرآنی روستایی و نیز برترین‌ها در مناطق محروم و کم‌برخوردار استان برگزار شد.

حجت‌الاسلام شجاعی تصریح کرد: در بخش مؤسسات که مهمترین بخش این جشنواره بود، مؤسسه قرآنی انوار وحی با مدیریت مهری صفری‌راد از ابهر موفق به اخذ رتبه اول شد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ابهر گفت: در بخش‌های دیگر به ترتیب محمدمهزیار زرینه مدیر خانه قرآن هدایت صائین‌قلعه، دودانگه مدیر مؤسسه قرآنی نورالمهدی، ابراهیمی مدیر خانه قرآن شناط، محمدی مدیر خانه قرآن امیرالمومنین علیه السلام همگی از ابهر موفق به اخذ رتبه‌های برتر در این جشنواره شدند و به نفرات برتر در این جشنواره جوایز هدایایی تقدیم شد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.