دانشگاه فرهنگیان فرصت و عرصه ای مناسبت در اجرای طرح های قرآنی است

حجت الاسلام رمضانی رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مازندران با بیان این مطلب که فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان در آینده معلمان و آموزگاران مدارس و آموزشگاههای جامعه خواهند بود گفت: آشنایی و تربیت نیروی قرآنی از میان این دانشجویان بسیار حائز اهمیت است.

به گزارش روابط عمومی اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مازندران، در راستای سیاستهای کلان سازمان تبلیغات اسلامی پیرامون توسعه مخاطبین و استفاده از فرصتها و عرصه های موجود، حجت الاسلام اسماعیل رمضانی رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مازندران در نشست صمیمی که روز سه شنبه 24 آبان ماه با دکتر لطف الله مهدوی رئیس دانشگاه فرهنگیان مازندران برگزار شد بیان کرد: دانشگاه فرهنگیان مازندران فرصت و عرصه ای مستعد و مناسبت برای اجرای طرح های قرآنی است.

در این نشست که به منظور امضاء تفاهمنامه همکاری در فعالیتهای قرآنی فی مابین دو دستگاه برگزار شد طرفین به تبادل نظر پرداختند. حجت الاسلام رمضانی رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مازندران با بیان این مطلب که فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان در آینده معلمان و آموزگاران مدارس و آموزشگاههای جامعه خواهند بود گفت: آشنایی و تربیت نیروی قرآنی از میان این دانشجویان بسیار حائز اهمیت است.

در ادامه این نشست، دکتر لطف الله مهدوی رئیس دانشگاه فرهنگیان مازندران آمادگی کامل این دانشگاه و دانشکده های شهرستانها را در راستای ترویج و توسعه برنامه های قرآنی اعلام کرد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.