تلاوت قرآن باعث رهایی درد و رنج از ذهن است

شهین ساعدی، مسئول خانه قرآن نجم سنندج با اشاره به تلاوت قرآن اظهار داشت: تلاوت قرآن و انس با آن را باید در برنامه روزانه خود بگنجانیم و از این کلام آسمانی دور نشویم زیرا قرآن كريم منبع بزرگ هدايت انسان است.

به گزارش تلاوت از کردستان؛ شهین ساعدی، مسئول خانه قرآن نجم سنندج با اشاره به تلاوت قرآن اظهار داشت: تلاوت قرآن و انس با آن را باید در برنامه روزانه خود بگنجانیم و از این کلام آسمانی دور نشویم زیرا قرآن كريم منبع بزرگ هدايت انسان است.

وی افزود: یکی از اثرات و ثمرات تلاوت روزانه قرآن پیدا کردن مسیر درست زندگی است و قرآن انسان‌ها را از تاریکی به روشنایی و از جهل به خرد هدایت می‌کند.

ساعدی عنوان کرد: مسیر یادگیری و انس با قرآن مسیری لذت بخش و مملو از شگفتی است و ثمرات طی کردن این مسیر در زندگی دنیوی بهره‌مندی از خیر و برکت و شناخت افراد معنوی است.

مسئول خانه قرآن نجم با اشاره به ویژگی مهم قرآن اعجاز قرآن محتوایی گفت: اعجاز محتوایی قرآنی ویژگی است که کمک می‌کند محتوای قرآن برای همیشه تازه و کارآمد باقی بماندو باید در این راستا بیشتر فعالیت کرد.

 

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.