برگزاری مراسم گفتمان قرآنی در شهرستان کلاردشت

مراسم گفتمان قرآنی با دعوت از مبلغین دینی در شهرستان کلاردشت برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مازندران، آمنه برارپور رئیس هیئت اندیشه ورز بانوان قرآنی شهرستان کلاردشت در این خصوص گفت‌‌: با توجه به برگزاری مراسمات قرآنی در ماه مبارک رمضان و همکاری کانون قرآن اداره تبلیغات این شهرستان، با دعوت از مبلغین و مبلغات دینی در مراسمات قرآنی موفق به برگزاری گفتمان قرآنی در این مراسمات شدیم که از استقبال بسیار خوب حاضران در جلسات برخوردار بود.

وی افزود: در ماه مبارک رمضان در شهرستان کلاردشت بالغ بر 15 جلسه جزءخوانی به صورت روزانه برگزار می باشد که جهت استفاده از مبلغین باهمکاری حوزه علمیه هماهنگی های لازم انجام گرفته است.

گفتنی است: برنامه های قرآنی ماه مبارک رمضان با همکاری رئیس و اعضای هیئت اندیشه ورز بانوان قرآنی با کیفیت بهتری انجام می گیرد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.