برگزاری گرامیداشت روز پاسدار توسط قرآن آموزان پیش دبستانی مازندران
به گزارش روابط عمومی اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران، در راستای تعظیم سوم شعبان سالروز میلاد حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و روز پاسدار، قرآن آموزان پیش دبستانی مازندران در هفته اول ماه شعبان در شهرستانهای مختلف این استان در برنامه هایی باشکوهی از پاسداران تجلیل و تکریم کردند.
حجت الاسلام اسماعیل رمضانی رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مازندران ضمن بیان این خبر گفت: نونهالان و کودکان با توجه به روح بی آلایش و طینت پاکشان ، مستعد دریافت معارف و آموزه های قرآنی هستند. وی افزود: معرفی و شناساندن اهل بیت علیهم السلام به فرزندان و دانش آموزان در قالب فعالیتهای مختلف و جذاب فرهنگی قرآنی می تواند زمینه را برای الگو سازی اسلامی فراهم کند.
رمضانی با اشاره به علت نام گذاری سالروز میلاد امام حسین به روز پاسدار عنوان کرد: عبودیت، شجاعت، اخلاص و مردمداری از شاخصه های سیدالشهدا علیه السلام بود که در پاسداران حریم و حرم اهل بیت و شهدا عزیز تبلور دارد. رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مازندران در پایان اضافه کرد: الگوسازی پاسداران رشید اسلام و در رأس آنان شهدای پاسدار مانند شهید سلیمانی، شهید همت، شهید باکری، شهید حاج حسین بصیر و … از وظایف نهادهای انقلابی است.
سازمان دارالقرآن الکریم
ثبت دیدگاه