کرسیهای تلاوت و تفسیر در مؤسسات قرآنی کردستان برگزار می شود
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان کردستان، بهرام مرادی رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی کردستان با اعلام این خبر گفت: از اول ماه مبارک رمضان تعداد 50 مورد کرسی تلاوت و تفسیر قرآن کریم در سطح موسسات و خانه های قرآن و عترت(ع) استان کردستان با استقبال چشمگیر علاقمندان روبرو و برپا شده است.
وی افزود: در این طرح با توجه به مقتضیات و شرایط مخاطبان و امکانات موجود، اقداماتی در دستور کار قرار گرفت که شامل دو بخش طرح تفسیر ترتیبی و طرح تفسیر موضوعی یا شرح منتخب از آیات است. شیوه رایج در تفسیر، تفسیر ترتیبی بوده است. در این بخش، سوره های لقمان و حجرات که بیشتر حاوی نکات اخلاقی و تربیتی هستند، انتخاب شدند.وی گفت: در بحث تفسیر موضوعی یا شرح منتخبی از آیات نیز 20موضوع، انتخاب شده و محتوای لازم نیز در اختیار مربیان، قرار گرفته است.
مرادی تصریح کرد: امید است با برگزاری منظم کرسیهای تلاوت وتفسیر قرآن کریم در طول سال و در سطح مساجد و مراکز قرآنی، ائمه جماعات و مربیان موسسات و خانه های قرآن وعترت(ع) به سمت برپایی منظم کرسی های تلاوت و تفسیر و تبیین مفاهیم بلند قرآنی روی بیاورند که در آینده می توان به عینه شاهد آثار و برکات این طرح بود.
سازمان دارالقرآن الکریم
ثبت دیدگاه