برگزاری مراسم عزاداری ایام فاطمیه در خانه قرآن حضرت زینب(س) اردبیل
به گزارش تلاوت از اردبیل، اصغر نامور کارشناس قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در گفتگو با خبرنگار قرآنی تبلیغات اسلامی اردبیل با تسلیت سالروز شهادت حضرت زهرا(س) در سخنانی به اجرای برنامه های عزاداری در مؤسسات و خانه قرآنی در ایام فاطمیه اشاره کرد و گفت: در راستای برگزاری برنامه های فرهنگی و قرآنی در ایام و مناسبت های مذهبی، مراسم عزاداری ایام فاطمیه در خانه قرآنی حضرت زینب(س) اردبیل برگزار می شود.
وی افزود: در این مراسم که با حضور بانوان در قالب جلسات و روضه های خانگی برگزار می شود، ناهیده طهماسبی نژاد مدیر خانه قرآنی حضرت زینب(س) به سخنرانی در خصوص سیره زندگانی حضرت زهرا(س) و ضرورت الگوگیری بانوان از سبک زندگانی آن حضرت می پردازد.
نامور از برگزاری این مراسم در طول ایام فاطمیه خبر داد و افزود: قرائت قرآن، ختم سوره یس، مداحی و قرائت زیارت عاشورا از برنامه های مراسم عزاداری در خانه قرآن حضرت زینب(س) واقع در شهرک نیستان اردبیل است.
سازمان دارالقرآن الکریم
ثبت دیدگاه