برگزاری محفل انس با قرآن کریم درهشترود
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی، حجت الاسلام يعقوب اباذری، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان هشترود از برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور چهره های قرآنی استانی و شهرستانی خبر داد و گفت: در ماه مبارک رمضان برنامه های متنوع قرآنی در مساجد، حسینیه ها و خانه های قرآنی در شهرستان هشترود در حال برگزاری است.
حجت الاسلام حسن جعفریان امام جمعه هشترود که خود از قاریان این محفل انس بود در این محفل بر ضرورت اهمیت دهی هر چه بیشتر به فراگیری و ترویج برنامه های قرآنی تاکید کرده و گفت: آنچه امروز باعث گرفتاری مسلمانها شده است جدایی از فرهنگ قرآن است و اگر امروز در جامعه ایران انقلابی و اسلامی ما جدایی و تفرقهای وجود دارد به خاطر فاصله گرفتن از قرآن است و اگر افراط و خشونت در گوشهای از دنیای اسلام، وحدت دنیای اسلام را از بین برده است و مسلمانها را رو در روی یکدیگر قرار داده است به خاطر فاصله از فرهنگ قرآن است که آن عامل اصلی برای وحدت جهان اسلام و مسلمانها قرآن است.
گفتنی است این محفل با اجرای تنی چند از چهره های شاخص قرآنی شهرستانی و وحید حسن زاده قاری استانی و امیرعلی عطاریان حافظ نوجوان در مسجد جامع هشترود برگزار شد.
سازمان دارالقرآن الکریم
ثبت دیدگاه