برگزاری جلسه هم اندیشی ارتقاء مراکز و تشکلهای قرآنی با همکاری هیئت اندیشه ورز بانوان قرآنی

با حضور حجت الاسلام زارع سرپرست اداره تبلیغات اسلامی ساری وخانم هاشمی نماینده هیئت اندیشه ورز وموسی سلمان زاده مسئول کانون قرآن شهرستان ساری روز سه شنبه 25 آبان ماه از ساعت 11 صبح در محل اداره برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی مازندران، حجت الاسلام زارع هدف از تشکیل این جلسه را بررسی راهکارهای ارتقاء جایگاه تشکل های قرآنی و حمایت معنوی هیئت اندیشه ورز از تشکلهای قرآنی عنوان کرد.
همچنین سلمان زاده در این جلسه بیان کرد: تشکلهای قرآنی با مشکلاتی از قبیل کمبود بودجه که البته طی سالهای اخیر شدت گرفته، همچنین به روز نبودن کادر اجرائی و عدم اجرای دوره های آموزشی مدیریتی مواجه است.
در ادامه خانم هاشمی گزارشی از فعالیتهای هیئت اندیشه ورز بیان کرد و گفت: هیئت اندیشه ورز یک جلسه پیرامون آسیبهای موجود در حوزهای قرآنی خواهران برگزار کرده و راهکارهای مفیدی ارائه شد که به دنبال عملیاتی کردن آنها هستیم. نماینده هیئت اندیشه ورز بیان داشت اعضای این هیئت از هیچ تلاشی جهت رشد فعالیتهای قرآنی تشکل های مردم نهاد فروگذار نخواهند بود.
سرپرست اداره تبلیغات اسلامی ساری ضمن جمع بندی مباحث مطرح شده گفت: کاملا مشهود است تشکلهای قرآنی که از حضور اساتید و معلمان متخصص و مجرب استفاده می کنند با همه مشکلات اقتصادی موجود روز به روز فعالیتشان گسترده تر می شود از این رو می توان یکی از مهم ترین علت رکود فعالیت برخی تشکلهای قرآنی را عدم استفاده از معلمان و مربیان ورزیده دانست.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.