برگزاری جشنواره ملی قرآنی تابستانه “آرام جان” در تیران و کرون
به گزارش اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان اصفهان، حجت الاسلام اصغر ادریسی گفت: جشنواره ی ملی قرآنی تابستانه “آرام جان” با همکاری اداره تبلیغات اسلامی تیران و کرون در امامزاده احمدبن محمد(ع) شهرستان تیران و کرون برگزار شد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی تیران و کرون افزود: این برنامه که با هدف ترویج فرهنگ و هنر قرآنی، معرفی استعدادها و تقدیر از اساتید و فعالان قرآنی برگزار شد، روز گذشته در دو بخش از شبکه قرآن و معارف سیما پخش شد.
حجت الاسلام ادریسی ادامه داد: این برنامه قرآنی در دو بخش و در دو قسمت مجزا با حضور و اجرای نخبگان قرآنی با تلاوت معین رحیمی کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی تیران و کرون، اجرای برنامه حفظ توسط حافظ نوجوان محمدمهدی سیف الدین و نوحه خوانی مداح اهل بیت(ع) محسن دادخواه برگزار شد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی تیران و کرون خاطر نشان کرد: در بخش دیگری از این برنامه، حجت الاسلام حسین رشیدیان امام جمعه تیران و کرون و میلاد خلیلی پژوهشگر صاحب 15 مقاله قرآنی به ایراد سخنانی در موضوع قرآن و عترت و امام حسین(ع) پرداختند.
حجت الاسلام ادریسی تصریح کرد: برنامه «آرام جان» با اجرای کاظم احمدزاده از 10 تیر هر روز ساعت 18 تا 19:30 بر روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما میرود.
وی افزود: این برنامه به صورت میدانی با حضور اقشار مختلف مردم در اماکن عمومی شهرها از جمله مساجد، امامزادگان و بوستان ها برگزار می شود و شامل بخش های متنوع تلاوت قران کریم، گفتوگو با نمایندگان ولی فقیه و معرفی اساتید پیشکسوت، قاریان، حافظان و نخبگان قرآنی از استانهای مختلف کشور است. شهرستان تیران و کرون از شهرستان های استان اصفهان است که در غرب این استان و در فاصله ۴۵ کیلومتری از شهر اصفهان واقع شدهاست.
سازمان دارالقرآن الکریم
ثبت دیدگاه