برپایی کلاس‌های آموزش قرآن، راهی برای ترویج فرهنگ قرآنی

رئیس اداره امور قرآنی کردستان، برپایی کلاس‌های آموزش قرآن در سطح مراکز قرآنی را، راهی برای ترویج فرهنگ قرآنی، دانست.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان کردستان، بهرام مرادی رئیس اداره امور قرآنی اداره‌ کل تبلیغات اسلامی کردستان از ادامه برگزاری کلاسهای آموزش قرآن کریم، بعد از ماه مبارک رمضان در سطح موسسات قرآن وعترت (ع) و سایر مراکز قرآنی، همچون مساجد و خانه های قرآن شهری و روستایی خبر داد وگفت: این کلاسهای آموزشی شامل: روخوانی و روان‌خوانی، تجوید، صوت و لحن، حفظ، تجوید و مفاهیم می باشد که با حضور واستقبال  پرشور جوانان و نوجوانان برگزار می‌شود.
وی‌ ترغیب و تشویق جوانان و نوجوانان به خواندن صحیح و حفظ قرآن کریم، ترویج فرهنگ قرآنی دینی، معارف و تعالیم حیات‌ بخش قرآنی را از اهداف برگزاری این  کلاس‌های آموزشی دانست.
مرادی در ادامه اظهار کرد: توسعه و گسترش فرهنگ قرآنی و ایجاد اخت و نزدیکی جوانان و نوجوانان با کلام الهی از دیگر اهداف برگزاری فعالیتهای قرآنی در سطح این مراکز قرآنی می باشد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.