آیین رونمایی از کتاب لغت‌نامه تفسیری قرآن کریم در قم برگزار شد

آیین رونمایی از کتاب «لغت‌نامه تفسیری قرآن کریم» نوشته استاد ابوالفضل بهرام پور با حضور مدیران قرآنی برگزار شد.

به گزارش تلاوت از قم، استاد ابوالفضل بهرام‌پور مفسر قرآن کریم در آیین رونمایی از کتاب «لغت‌نامه تفسیری قرآن کریم» که با حضور مدیران قرآنی برگزار شد اظهار کرد: تفاوت اصلی این لغتنامه با دیگر لغتنامه‌های موجود در این است که در دیگر لغتنامه‌ها وقتی به توضیح لغتی از قرآن احتیاج پیدا می‌کنیم به آنها رجوع می‌کنیم اما لغتنامه تفسیری حاضر، یک کتاب مطالعه و تدبر است و می‌تواند به صورت مستقل مورد مطالعه قرار گیرد و نکات لازم از تفسیر لغات برداشت شود.

وی گفت: از دیگر خصوصیات این کتاب می‌توان به شماره گذاری صفحات این لغتنامه بر اساس صفحات قرآن کریم اشاره کرد و این کتاب چون کتاب مطالعه است به انسان قدرت تدبر و تحلیل قرآنی می‌دهد.

گفتنی است این اثر جدیدترین لغت‌نامه تدبری قرآن کریم است که طی 4 سال تلاش این محقق و پژوهشگر قرآنی در 1200 صفحه به ثمر نشسته است.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.