کسب مجوز داوری قرآن کریم برای ۱۱ نفر از نخبگان کاشان و آران و بیدگل

۱۱ نفر از متسابقین بومی شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل موفق به دریافت رسمی گواهینامه داوری از سوی اساتید برجسته کشوری شدند.

به گزارش اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی اسلامی استان اصفهان، همزمان با اتمام سومین دوره طرح ملی صدور و تمدید مجوز داوران قرآن کریم، ۶۲۰ داور در سطح کشور در رشته‌های تخصصی تجوید، وقف و ابتداء، لحن، صوت و صحت حفظ، گواهینامه رسمی فعالیت خود را دریافت کردند.

این داوران پس از گذراندن مراحل ارزیابی شامل آزمون کتبی مرتبط با منابع رشته، شرکت در دوره‌های آموزشی و در نهایت پس از آزمون شبیه سازی و مصاحبه علمی در حضور سه داور بین‌المللی قرآن کریم، مجوز فعالیت خود را نهایی ساختند.

منطقه کاشان و آران و بیدگل نیز در این دوره شاهد درخشش نخبگان قرآنی خود بود؛ به طوری که مجموعاً ۱۱ نفر از این دو شهرستان توانستند با موفقیت از این فرآیند پیچیده عبور کرده و مجوز داوری کسب نمایند.

لیلا خلیفه آرانی، نرگس مبین زاده و فاطمه بیابانپور به عنوان داوران صحت حفظ، دکتر حسن احمدی زاده در رشته تجوید، و مهدی باریکرسفی به عنوان داور صوت، از شهرستان آران و بیدگل، موفق به دریافت این گواهینامه شدند.

همچنین، استاد مصطفی اصفهانیان داور صحت حفظ، حجت الاسلام علیرضا شاه فضل و مهدی هوشمندی نژاد هر دو به عنوان داوران وقف و ابتداء، استاد مهدی رحیمی قزاآن در رشته صوت، نیره نورالدین در تجوید، و سمیه مسعودی نیا در صحت حفظ از شهرستان کاشان، مجوز رسمی داوری خود را قطعی کردند.

این داوران نقش حیاتی در ارتقاء سطح کیفی مسابقات و محافل قرآنی منطقه ایفا خواهند کرد.

خبرنگار: روح اله باقری

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.