کارگاه‌های تخصصی ویژه نخبگان قرآنی مشهد برگزار می‌شود

کارگاه‌های آموزشی ویژه نخبگان قرآنی شهر مشهد با تدریس جمعی از استادان قرآنی سراسر کشور برگزار می‌شود.

کارگاه‌های آموزشی تخصصی ویژه استادان و نخبگان قرآنی به صورت حضوری از سوی معاونت قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت صراط نور سبزوار، جامعه قاریان قرآن مشهد، مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت حدیث نور رضوان و اداره‌کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی برگزار می‌شود.

این کارگاه‌ها با حضور غلامرضا شاه‌میوه‌اصفهانی، مدرس و داور بین‌المللی قرآن، سعید بیژنی‌اول، قاری ممتاز، مهدی حسنی، حافظ کل قرآن و عضو حقیقی ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآن کشور و سیدجواد سادات‌فاطمی، قاری بین‌المللی در قالب دو نشست برگزار می‌شود و در آن‌ها به موضوعاتی همچون آموزش مقدماتی مقامات و روش‌های تدریس آن، آموزش صداشناسی و روش‌های کاربست آن، آموزش تخصصی تجوید (روایت حفص) و روش‌های تدریس آن و آموزش اصولی وقف و ابتدا و روش‌های تدریس آن پرداخته می‌شود.

نخستین نشست در روزهای ۲۵ و ۲۶ آبان‌ماه و دومین نشست نیز روزهای ۹ و ۱۰ آذرماه ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان به منظور ثبت‌نام می‌توانند با شماره ۰۹۳۷۰۲۲۶۸۸۵ تماس بگیرند. در پایان به شرکت‌‌کنندگان گواهی رسمی اعطا می‌شود.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.