نشست هم اندیشی قرآنی با حضور مدیران موسسات و خانه های قرآنی خرم آباد

رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان خرم آباد از برگزاری نشست هم اندیشی قرآنی با حضور مدیران موسسات و خانه های قرآنی خرم آباد خبر داد.

حجت‌ الاسلام سید حسین شاهرخی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان خرم اباد ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی قرآنی، گفت: قرآن کریم به‌عنوان یک اثر الهی، با روح انسان ارتباطی عمیق دارد.

وی اضافه کرد: ما وظیفه داریم قرآن را به‌درستی به مردم معرفی و آن‌ها را به خواندن، آموزش و تدبر در آیات الهی دعوت کنیم.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی خرم‌آباد با تأکید بر لزوم تعامل بیشتر با مؤسسات و خانه‌های قرآنی، ادامه داد: ارتباط مؤثر و نزدیک با این مراکز از اولویت‌های اصلی ماست.

شاهرخی بیان کرد: برنامه‌هایی همچون بازدیدهای منظم از خانه‌های قرآنی در دستور کار قرار گرفته‌ است و اولین بازدید از یکی از این مراکز، امروز انجام می‌شود.

او با اشاره به طرح سطح‌بندی مؤسسات و خانه‌های قرآنی، اعلام کرد: این سطح‌بندی بر اساس معیارهایی نظیر کیفیت فعالیت‌ها، امکانات و دستاوردها انجام می‌شود.

لازم به ذکر است در این نشست اردشیر آقایی، رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی لرستان به ضرورت مردمی کردن فعالیت‌های قرآنی برای رشد و شکوفایی آن در جامعه اشاره کرد و گفت: نقش حلقه‌های میانی برای مشارکت مردمی در فعالیت‌های قرآنی از زمینه‌هایی است که باید به آن توجه ویژه شود.

وی اظهار داشت: ما هنوز با قله فاصله داریم، اما می‌توان با همین منابع انسانی، با همین مقدار سرمایه و با همین دستگاه‌هایی که در جریان فعالیت‌های قرآنی هستند نتایج بهتری بگیریم.

برچسب ها

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.