شرکت ۴۰۱ کرمانشاهی در طرح حضوری حفظ موضوعی آیات قرآن

رییس اداره قرآنی تبلیغات اسلامی کرمانشاه از شرکت ۴۰۱ کرمانشاهی در طرح حضوری حفظ موضوعی آیات قرآن خبر داد.

حجت الاسلام ابوذر قوره جیلی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طرح حفظ موضوعی آیات قرآن به نام طرح مستورا با عنایت به رویکرد سازمان دارالقرآن به مفاهیم و معارف قرآنی و انتقال آن به عموم مردم در بازه زمانی ۲۰ آبان لغایت ۲۰ آذر ماه در استان کرمانشاه برگزار شد.

وی افزود: در این طرح علاوه بر شرکت کنندگانی که در قالب کانال طرح مستورا به صورت مجازی از استان کرمانشاه شرکت کرده‌اند تعداد ۴۰۱ نفر در قالب ۲۹ کلاس حضوری در سطح استان مشغول آموزش در این طرح بودند.

رئیس اداره قرآنی تبلیغات اسلامی کرمانشاه تصریح کرد: به برگزیدگان این طرح در استان کرمانشاه مدرک رسمی از سوی تبلیغات اسلامی اعطا می‌شود.

وی ادامه داد: در این طرح ۲۴ مؤسسه و خانه قرآنی به صورت داوطلبانه فعالیت داشتند که از آنها تجلیل خواهد شد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.