دوره تخصصی تربیت معلم حفظ قرآن کریم استان خوزستان

مسئول آموزش دارالقرآن استان خوزستان گفت: دوره تخصصی تربیت معلم حفظ قرآن کریم ویژه خواهران و برادران از روز پنج شنبه ۶ شهریورماه آغاز و در دفتر نماینده ولی فقیه در استان خوزستان برگزار می گردد.

حجت الاسلام کوفی نژاد افزود: این دوره تخصصی با هدف ارتقای مهارت‌های آموزشی و تربیت معلمان حفظ قرآن توسط قرارگاه قرآنی دفتر نماینده ولی فقیه در استان خوزستان برنامه ریزی شده و از مزایای این دوره می توان به: آموزش اصولی و کاربردی روش های تدریس حفظ با بهره مندی از اساتید مجرب و متعهد قرآنی همراه با اعطای گواهی پایان دوره معتبر به شرکت کنندگان اشاره کرد.

مسئول آموزش دارالقرآن استان خوزستان اظهار داشت: علاقمندان به شرکت در این دوره می بایست حداقل مدرک درجه پنج حفظ تخصصی یا قبولی در آزمون ورودی را دارا باشند و جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن: ۰۹۰۳۰۱۳۲۱۱۶ تماس حاصل فرمایند.

برچسب ها

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.