درخشش خراسان شمالی در نهضت ملی زندگی با آیه‌ها

دبیر شورای توسعه فعالیت‌های قرآنی گفت: یکی از استان‌هایی که در رونق فعالیت‌های قرآنی و طرح ملی زندگی با آیه‌ها عملکرد درخشانی داشته، خراسان شمالی است.

به گزارش اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی حجت‌الاسلام سیدمصطفی حسینی که در اولین جلسه شورای هماهنگی و گسترش فعالیتهای قرآنی استان در سال جدید حضور داشتند اظهار کرد: همان‌طور که مقام معظم رهبری در روزهای گذشته از فضای قرآنی ایجاد شده در کشور ابراز رضایت فرمودند، این اتفاق نتیجه یک تلاش جمعی و هم‌افزایی نهادهای قرآنی و مردمی در سراسر کشور بوده است.

وی افزود: استان خراسان شمالی به‌عنوان استانی مستعد در زمینه‌های قرائت، حفظ و برگزاری جلسات و محافل قرآنی، در سال‌های اخیر جایگاه قابل توجهی پیدا کرده و در بین استان‌های کشور خوش درخشیده است.

دبیر توسعه فعالیت‌های قرآنی کشور با بیان اینکه ظرفیت مردمی و روحیه فعال قرآنی در خراسان شمالی بسیار بالاست، تصریح کرد: امیدواریم با این عزم و اراده جمعی که در استان شکل گرفته، شاهد تحقق منویات قرآنی رهبر معظم انقلاب از جمله تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن، آشنایی ۱۵ میلیون نفر با معارف قرآن کریم و گسترش جلسات خانگی و مسجدی باشیم.

حجت‌الاسلام حسینی در پایان تأکید کرد: خراسان شمالی این توان را دارد که در مسیر توسعه فرهنگ قرآنی در کشور، پیشتاز باشد و گوی سبقت را از دیگر استان‌ها برباید.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.