خانه قرآن و عترت فاطمه‌الزهرا(س) سیراف؛ پیشگام تلفیق آموزش قرآن و نهج‌البلاغه

مدیر خانه قرآن و عترت فاطمه‌الزهرا(س) سیراف از برگزاری دوره‌های تخصصی آموزش قرآن کریم و نهج‌البلاغه در این مرکز خبر داد. این خانه قرآن با برخورداری از اساتید مجرب در تمام رده‌های سنی، به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز قرآنی بندر کنگان شناخته می‌شود و بالغ بر ۲۵۰ قرآن‌آموز را تحت آموزش دارد.

به گزارش تلاوت بوشهر، عالیه آذر، مدیر خانه قرآن و عترت فاطمه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) سیراف، گفت: «این خانه قرآن با بهره‌گیری از اساتید مجرب، در حوزه آموزش قرآن کریم برای تمامی گروه‌های سنی از خردسالان تا بزرگسالان فعالیت می‌کند و به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز قرآنی بندر کنگان شناخته می‌شود.»

وی افزود: «با هدف زدودن مهجوریت از کتاب ارزشمند نهج‌البلاغه، تصمیم گرفتیم در کنار آموزش‌های قرآنی، آموزه‌های نهج‌البلاغه را نیز در برنامه‌های خانه قرآن بگنجانیم.»

مدیر خانه قرآن اظهار داشت: «از سال ۱۳۹۰ و همزمان با آغاز کلاس‌های آموزشی، این طرح با استقبال گسترده خانواده‌ها و قرآن‌آموزان مواجه شد. کلاس‌ها به صورت تخصصی اداره می‌شد و پس از هر دوره، آزمون‌ها و مسابقات برگزار و به برگزیدگان جوایزی اهدا می‌گردید.»

عالیه آذر خاطرنشان کرد: «برگزاری موفق دوره‌های نهج‌البلاغه در سیراف با همکاری حجت‌الاسلام عاشوری، امام جمعه شهر سیراف، انجام شده و هم‌اکنون نیز جلسات هفتگی نهج‌البلاغه‌خوانی در محل خانه قرآن برگزار می‌شود تا قرآن‌آموزان علاوه بر یادگیری قرآن کریم، با حکمت‌ها، خطبه‌ها و نامه‌های امیرالمؤمنین علی(ع) آشنا شوند.»

وی در پایان گفت: «خانه قرآن و عترت فاطمه‌الزهرا(س) سیراف اکنون بالغ بر ۲۵۰ قرآن‌آموز در تمامی رده‌های سنی دارد که در طول سال در رشته‌های مختلف آموزش قرآن کریم مشغول یادگیری هستند.»

برچسب ها

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.