جلسه نقد و بررسی بازدیدها و پایش موسسات و خانه های قرآن و عترت (ع) استان اردبیل

جلسه نقد و بررسی جلسات هم اندیشی و پایش موسسات و خانه های قرآن و عترت (ع) استان اردبیل و نیز بررسی طرحهای ابلاغی مرکز با حضور حجت‌الاسلام صابر طهماسبی رئیس اداره امور قرآنی و کارشناسان قرآنی تبلیغات اسلامی استان اردبیل برگزار شد.

به گزارش تلاوت از اردبیل، جلسه نقد و بررسی جلسات هم اندیشی و پایش موسسات و خانه های قرآن و عترت (ع) استان اردبیل و نیز بررسی طرحهای ابلاغی مرکز با حضور حجت‌الاسلام صابر طهماسبی رئیس اداره امور قرآنی و کارشناسان قرآنی تبلیغات اسلامی استان اردبیل برگزار شد.

در این جلسه سارا حقی و محمد مقدسی کارشناسان قرآنی تبلیغات اسلامی استان اردبیل به ارائه گزارش اجمالی از بازدیدهای شهرستانی و پایش و ارزیابی موسسات و خانه های پرداخته و مشکلات، نقاط قوت و ضعف موسسات را بیان کردند.

حجت الاسلام صابر طهماسبی رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان اردبیل نیز در سخنانی حضور کارشناسان قرآنی در تمامی شهرستانها و دیدار چهره به چهره با مدیران موسسات و فعالان قرآنی را در انگیزه بخشی و تقویت فعالیت ها مهم برشمرد.

 

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.